برای بریانی مرغ معمولا از سینه استفاده می شود.



1 پیاز و سرخ کردم بعدش به ترتیب چند پر سیر له شده + نمک و از هر ادویه ای که میگم 1 ق چ ( فلفل سیاه و دارچین و هل و زردچوبه و زنجفیل و خیلی کم جوز هندی و کاری و بادیان و زعفران ) و تف میدیم
بعد مرغ رو معمولا سینه استفاده میکنند ولی من ران مرغ استفاده کردم به پیاز داغ اضافه و تف میدیم و با نصف استکان آب پختمش بعد زیر گاز رو خاموش کردم و دو لیوان ماست اضافه کردم و در حد داغ شدن دوباره حرارت دادم و لا به لا ی برنج دم کردم.

طرز تهیه بریانی مرغ - تصویر 2



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : mamisite.com



مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه مرغ تست کنجدی
دونر مرغ کبابی
طرز تهیه مرغ تنوری با سس مخصوص
مطنجن مرغابی (گیلان)
مرغ تنوری با سس مخصوص
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه