اگر در تهیۀ ته چین برخی نكات در نظر گرفته نشود، به جای لذت، دردرسرساز خواهد شد. این نكات را رعایت كنید.


ته‌چین یكی از انواع غذاهای دوست‌داشتنی و خوشمزۀ ایرانی است كه بیشتر با گوشت مرغ طبخ می‌شود اما اگر در تهیۀ آن برخی نكات در نظر گرفته نشود، به جای لذت، دردرسرساز خواهد شد. این نكات را رعایت كنید.

1 - اولین نكته‌ای كه باید در تهیه این غذا درنظر داشته باشید آن است كه مرغ‌ها را با آب كم و كمی ادویه آب‌پز كنید تا هم خوشمزه‌تر شده و هم ارزش غذایی آن حفظ شود. سپس آنها را ریش‌ریش كرده و به مایۀ ته‌چین اضافه كنید. مرغ‌ها را سرخ نكنید زیرا روغن اضافی را به غذا وارد كرده و با این كار زمینه را برای دریافت كالری اضافی فراهم می‌كنید.

2 - در این غذا از ماست به مقدار فراوانی استفاده می‌شود. به شما توصیه می‌كنیم كه ماست كم‌چرب در تهیه این غذا به كار ببرید.

4 - برنج یكی از اجزای اصلی تشكیل‌ دهنده این غذاست. توصیه ما به شما این است كه برنج‌تان را از نوع رژیمی انتخاب كنید تا از میزان كالری كه با خوردن این غذا به شما می‌رسد، كم شود.

5 - به همراه این غذا از سالاد و سبزی‌خوردن استفاده كنید تا وعده غذایی شما كامل شود و همه گروه‌های غذایی در این وعده به چشم بخورد. به‌علاوه، به‌عنوان نوشیدنی در این غذا از دوغ استفاده كنید اما دوغ بدون گاز و كم‌نمك.

6 - خیلی‌ها برای خوش‌عطركردن این غذا به آن كره یا روغن حیوانی اضافه می‌كنند. اگر افرادی كه این غذا را میل می‌كنند از گروه سنی بچه‌ها، جوانان یا افراد لاغراندامند، حضور این ماده غذایی مانعی ندارد اما اگر میانسال یا سالمندند، تا جایی كه امكان دارد از این نوع روغن‌ها به غذایتان اضافه نكنید. این غذا آن‌قدر خوشمزه هست كه نیاز به افزودن این نوع روغن‌ها نباشد.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : jamejamonline.ir



مطالب پیشنهادی :
فوت های کوزه گری در آشپزی
8 راز یک بورانی خوش طعم
10 اشتباه شایع در آشپزی
نکاتی کلیدی برای پخت برنج بهتر
پخت برنج برای خانم های شاغل
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه