با این ترفندها به راحتی آشپزی کنید.


برای آشپزی راحت لازم است برخی از فوت  و فن ها را یاد بگیرید.
1 - قبل از اندازه گیری ماده ای مانند عسل، ظرف مورد نظر را کمی چرب کنید تا نچسبد.

2 -  برای پیشگیری از حرکت کردن کاسه هنگام هم زدن تخم مرغ یا خامه، حوله یا دستمال مرطوب زیر کاسه قرار دهید.

3 -  برای پیشگیری از سر رفتن غذا، دور لبه قابلمه را کمی چرب کنید یا این که بین ظرف و در آن یک قاشق قرار دهید.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : khorasannews.com



کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه